>Går ind for at vi skal ud< 

Over i dag for lige at slå på prisen helt fast at Frederik Konradsen går ind for at vi skal ud af naturgas, jeg går ind for vi skal have grøn energi, vi skal elektrificeres have talt om i de andre ikke boet i det jeg vil vide et og ti eller mere så jeg skal ikke forsvare noget gas men vi bliver nødt til i den meget meget vanskelig situation vi står i nu på ski.

Siger den tyrkiske præsident er du blandt andet fordi Sverige og Finland ikke vil udlevere personer med tilknytning til grupper som de betegner som termokande sessioner den tyrkiske præsident er du én siger at det skyldes at de skandinaviske lande er fristed og medlemmer så hvis landene skal blive en del af Natofamilien.

Skal Tyrkiet sige ja eller afstå fra at stemme imens ansøgningerne om svensk og finsk medlemskab blev behandlet har flere nato-lande altså klar til at hjælpe hvis der skulle komme et angreb på Sverige eller Finland her slutter dagens udsendelse sat sammen Her er en reklame for russisk naturgas som hver dag strømmer til dig.

Og mig og måske din virksomhed her i Danmark sådan lyder det storslåede når Gazprom det russiske gasselskab laver reklamer for naturgas til Danmark Europa og terrasse. Der er et raffinaderi den sjældne det er der måske nogen der hørt om kiwi Noah dainis crown det var så slagterierne derude så kører der en række.

Fiskefabrikker som kommer til at lukke døre eller hvert fald begrænse produktionen der var der er livsfarligt og jeg skal lige røget med så får den forstår det går ud over julen og så selvfølgelig isolerings materiale hos så det er det er væsentlig del af dansk industri så står på en liste som er ordentligt igennem det samme som at.

Virksomheder som man virkelig ikke tilfældet at vi har en fysisk mange situation men lægen lukker først er der en lang række politikere på Christiansborg i folketinget som man rusker i regeringen og siger at se så og få-Revet den der kontrakt med gasprom i stykker den kontrakt som binder os til at Lars hvis vi river den kontrakt.